Kirjaudu sisään

Artikkelit

Sivu: 1 2 3 4 5

Suomen Vahvin 2009

Yrityksemme vakauden ja luotettavuuden todistaa Suomen Vahvin –sertifikaatti vuodelle 2009. Suomen Asiakastieto Oy:n valitsemilla yrityksillä on erittäin pieni riski saada maksuhäiriömerkintöjä tai joutua konkurssiin. Yritykset ovat sidosryhmiensä näkökulmasta vahvoja kumppaneita.
Lisätietoa sertifikaatista löydät sivuilta www.asiakastieto.fi
Lue lisää...

Iso painaa enemmän

Meillä Framissa on yksi todella iso painokone, jonka nimi on Heidelberg CD. Se on niin suurikokoinen ja painava, että sille piti valaa aivan ikioma vahvistettu lattia. Kone on 15 metriä pitkä ja se painaa peräti 40 tonnia, mutta se painaa myös aivan uskomatonta jälkeä - kahdeksalla värillä, kolmessa vuorossa. Itse asiassa se ei ole vain yksi kone, vaan kolme konetta yhdessä. 

Uudessa ylpeydessämme on kaksi neliväriyksikköä yhdellä kääntölaitteella saumattomasti peräkkäin, jolloin voimme painaa kaikilla mahdollisilla maailman väreillä kaiken aikaa. Ja työt sujuvat nopeasti suurissakin painoksissa, sillä meidän koneellamme on aivan oikeasti painovoimaa.
Lue lisää...

Uusi painolevylinja

Nyt on kaksi painolevylinjaa ja se takaa sen, ettei painopeltien tulostus katkea. Tällä varmistetaan peltien saatavuus ja näin ollen nopeutetaan painatusprosessia.
Lue lisää...
Sivu: 1 2 3 4 5